Wij maken websites!

Een indrukwekkende presentatie van uw bedrijf

Hoe wordt uw website gemaakt?

Laurens Media maakt unieke websites. Websites die afgestemd zijn op uw bedrijfsprofiel en uw doelgroep. Om tot de perfecte website voor uw bedrijf te komen, realiseren we uw website in een aantal fases.

Fase 1: inventarisatie
Tijdens een eerste gesprek zal er worden gekeken naar uw wensen. Samen gaan we op zoek naar een antwoord op de volgende vragen:
– Wat is de doelgroep die u met uw website wilt bereiken?
– Wat is de functie van de website?
– Hoe wilt u zich presenteren?

Fase 2: werkbeschrijving en offerte
U ontvang een uitgebreide werkomschrijving en offerte, met daarin alle individuele onderdelen van de website.
Wanneer u twijfels heeft of een bepaald onderdeel is inbegrepen  in de website, dan horen wij dit graag voor het verstrekken van de opdracht.
Wij houden van duidelijke communicatie, zodat u als opdrachtgever en wij als website bouwer niet voor verrassingen komen te staan.

Fase 3: realisatie
Laurens Media geeft u de mogelijkheid om zelf mee te denken in de ontwikkeling van de website. U krijgt in een vroeg stadium de beschikking over het grafische ontwerp. De technische realisatie vindt plaats op een online locatie, zodat u kunt meekijken tijdens de ontwikkeling.

Fase 4: oplevering
Na een uitvoerige controle van de functionaliteit zal de website ‘live’ worden gezet. Uw oude website zal worden vervangen door de nieuwe website. De website is nu open voor het publiek.

Laat uw website realiseren