Wij maken webshops!

Groot worden met Magento - meer dan 200.000 webshops gebruiken Magento

Bent u op zoek naar een professionele webshop?

Laurens Media maakt gebruik van het beste en snelstgroeiende Open Source webwinkelsysteem op dit moment: Magento E-commerce. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij meerdere pakketten aan.

Wilt u een volledig functionerende webshop, met iDeal integratie, nieuwsbrief-functionaliteit, orderbeheer? Maar heeft u door alle hoge opstartkosten van een startende ondernemer geen hoog budget?
Kies dan voor ons Standaard Magento.

Of wilt u juist een uitgebreide webshop?
Kijk dan eens naar ons Premium Magento en Business Magento pakket.

Magento pakketten

Lift mee op het succes van e-commerce

Hoe wordt uw webshop gemaakt?

Laurens Media maakt unieke webshops. Webshops die afgestemd zijn op uw bedrijfsprofiel en uw doelgroep. Om tot een goed verkopende webshop te komen, realiseren we uw website in een aantal fases.

Fase 1: inventarisatie
Tijdens een eerste gesprek zal er worden gekeken naar uw wensen. Samen gaan we op zoek naar een antwoord op de volgende vragen:
– Wat is de doelgroep die u met uw website wilt bereiken?
– Wat is het product dat u wilt gaan verkopen?
– Hoe wilt u zich presenteren?

Fase 2: werkbeschrijving en offerte
U ontvang een uitgebreide werkomschrijving en offerte, met daarin alle individuele onderdelen van de webshop.
Wanneer u twijfels heeft of een bepaald onderdeel is inbegrepen  in de webshop, dan horen wij dit graag voor het verstrekken van de opdracht.
Wij houden van duidelijke communicatie, zodat u als opdrachtgever en wij als webshop bouwer niet voor verrassingen komen te staan.

Fase 3: realisatie
Laurens Media geeft u de mogelijkheid om zelf mee te denken in de ontwikkeling van de webshop. U kunt zelf een ontwerp kiezen uit een breed scala aan templates. Vervolgens worden aanpassingen aan dit template gemaakt. De technische realisatie vindt plaats op een online locatie, zodat u kunt meekijken tijdens de ontwikkeling.

Fase 4: oplevering
Na een uitvoerige controle van de functionaliteit zal de website ‘live’ worden gezet. De verkoop kan beginnen!

Laat uw webshop realiseren